link-green-125

Bemoedig je naasten door ze op te fleuren met een mooie plant! Laat die ander weten dat je aan hem of haar denkt. Met een plant deel je voor langere tijd dat gevoel van groei, bloei en hoop.

Wij verzorgen acties voor bedrijven, verenigingen, scholen, kerken, clubs, buurtverenigingen, deuracties en meer:

Bestel nu een partij bloeiende planten, vers van onze kwekerij, en je toont niet alleen jouw medeleven maar steunt ook het goede doel: bij iedere bestelling doneren wij € 25,- aan Het Rode Kruis.

Medewerker_productie
link-orange-125

BEKIJK HIER HET ACTUELE AANBOD:

KERSTSTER

poinsettia

De Kerstster, ook wel bekend als Poinsettia, komt van oorsprong uit Mexico. Deze prachtige plant is een echte sfeermaker en mag eigenlijk niet ontbreken in het interieur tijdens de laatste maanden van het jaar. Hoewel veel mensen deze plant alleen rond de kerst in huis hebben staan, staat deze plant felgekleurde plant eigenlijk altijd mooi. In de zomer kun je hem zelfs buiten planten, voor een kleurrijke tuin of balkon. Zet de plant op een zeer lichte plaats, uit direct zonlicht. Houdt de potgrond licht vochtig door de plant regelmatig kleine hoeveelheden water te geven. Kijk uit dat je nooit veel water in één keer geeft. Bij een te natte potgrond laat de plant namelijk zijn bladeren vallen.

Leverbaar:
20 november tot 20 december

Aantal:
Vanaf 72 stuks (12 verpakkingen van 6)

Speciale prijs:
Vanaf € 2,50 per plant

POTROOS PRINCESS

in stenen pot

Potroos Princess staat symbool voor liefde, geluk, vreugde en verbondenheid. Deze plant van de liefde laat u lang genieten van de romantische uitstraling en vult elke woonomgeving met een heerlijke warmte. Princess is geselecteerd op extreem grootbloemige rassen met een luxe uitstraling en extra emotie. Kenmerkend zijn de dikke knoppen, stevige stelen, majestueuze bloemen en de bijzonder lange doorbloeitijd. Princess is winterhard en dus zeer geschikt als tuinroos.

Leverbaar:
Jaarrond

Aantal:
Vanaf 80 stuks (20 verpakkingen van 4)

Speciale prijs:
Vanaf € 2,50 per plant

link-green-125

CAMPANULA

‘klokjesbloem’

Deze frisse plant is vernoemd naar het natuurverschijnsel ‘poollicht’ vanwege de heldere bloemkleuren. Aurora Line vindt haar oorsprong in bergachtige gebieden en is daardoor een sterke plant die lang en rijk bloeit. De prachtige bloemenzee trekt aandacht, is vrolijk én veelzijdig. Zowel in een moderne als klassieke omgeving laat de Aurora uw huiskamer, tuin, terras of balkon stralen als nooit tevoren!

Leverbaar:
Van maart tot augustus

Aantal:
Vanaf 160 stuks (20 verpakkingen van 8)

Speciale prijs:
Vanaf € 2,00 per plant

link-pink-125

ENCANTO

tuinbegonia

De Waterfall Encanto is een plant die zich binnen enkele weken ontwikkelt tot een kuipplant met een enorme, fantastische bloemenzee. De overtuigende en sterke kleuren trekken direct de aandacht. Naast diep rood is de Encanto ook verkrijgbaar in oranje en pearl. Waterfall Encanto staat garant voor een waterval aan bloemen in uw tuin of op uw terras.

Leverbaar:
Van maart tot april

Aantal:
Vanaf 96 stuks (12 verpakkingen van 8)

Speciale prijs:
Vanaf  € 2,00 per plant

link-orange-125

SUCCULENTEN

in stenen pot

Succulenten zijn misschien geen veeleisende diva’s, maar ze hebben wel een sterk karakter! Met een beetje zorg gaan deze krachtpatsers heel lang mee. Trendy voor in huis, en als het weer het toelaat: op het terras of op het  balkon balkon.

Leverbaar:
Jaarrond

Aantal:
Vanaf 72 stuks (18 verpakkingen van 4)

Speciale prijs:
Vanaf € 3,00 per plant

link-green-125

POLKADOT TRENDY

Stippenplant in stenen pot

De Begonia Maculata is een kunstwerkje van moeder natuur. Met haar trendy polkadots is ze een regelrechte hit in ieder interieur: van urban jungle tot klassiek. Zorg je goed voor je Maculata? Dan beloont ze je met trosjes vol witte bloemen. Zoek je meer dan alleen fraaie looks? Geen probleem, deze ijzersterke kamerplant is ook een ware luchtzuiveraar.

Aantal:
Vanaf 48 stuks (12 verpakkingen van 4)

Speciale prijs:
Vanaf € 7,50 per plant

link-pink-125

BEGONIA KAMERPLANT

in stenen pot

Begonia is terug van weg geweest! De kleurrijke plant kenmerkt zich door een zee van prachtige, grote bloemen en behoort tot de topkwaliteit in begonia’s. De hoogwaardige Begonia rassen worden geselecteerd op bloemkleur, bloemgrootte en houdbaarheid. De selectie staat garant voor een constante topkwaliteit in een luxe uitvoering. De moderne uitstraling en het brede scala aan nieuwe kleuren en vormen zorgen dat de begonia uw huis of terras in bloemenpracht hult.

Leverbaar:
Jaarrond

Aantal:
Vanaf 64 stuks (16 verpakkingen van 4)

Speciale prijs:
Vanaf € 2,50 per plant

link-orange-125

CAMPANULA

klokjesbloem met ompot

Deze frisse plant is vernoemd naar het natuurverschijnsel ‘poollicht’ vanwege de heldere bloemkleuren. Aurora Line vindt haar oorsprong in bergachtige gebieden en is daardoor een sterke plant die lang en rijk bloeit. De prachtige, bloemenzee trekt aandacht, is vrolijk én veelzijdig. Zowel in een moderne als klassieke omgeving laat de Aurora uw huiskamer, tuin, terras of balkon stralen als nooit tevoren!

Aantal:
Vanaf 108 stuks (18 verpakkingen van 6)

Speciale prijs:
Vanaf € 5,- per plant + pot

link-green-125

Bestel nu en steun niet alleen hen die het zo nodig hebben, maar ook Het Rode Kruis.

Vul onderstaand formulier in en u ontvangt van ons een factuur (alle prijzen zijn inclusief BTW) – zodra de betaling binnen is kan uw bestelling afgehaald worden in Heinenoord of ‘s-Gravenzande (of bezorgd in Zuid Holland, afhankelijk van uw keuze).

Meer bestellen of vragen? Vul het in bij opmerkingen of: mail ons: ZorgVoorElkaar@DolcAmore.nl

[contact-form-7 id=”1022″]