link-green-125

Bij Pligt Professionals geloven we erin dat je samen meer bereikt. Onze partners dragen, ieder vanuit hun eigen specialisme, bij aan Pligt Professionals. Zo kunnen wij ons focussen op waar we goed in zijn, en constant hoge kwaliteit te leveren.

Beekenkamp plants

BEEKENKAMP
Beekenkamp Plants is veredelaar in onder andere Begonia, Dahlia, Celosia, Campanula, Lavendel en Poinsettia en is vermeerderaar van pot- en tuinplanten uit stek en zaad.

www.beekenkamp.nl

THE CREATIVE MILL
Slimme en effectieve ontwerpen, gecombineerd met een efficiënte aanpak en gezonde dosis nuchterheid. Altijd gericht op maximale impact en het creëren  van verbinding.

Strategie // Grafisch Ontwerp // Webdesign // Illustratie  // Animaties // Film & video

 www.creativemill.nl

van etten

ETTEN
Veelzijdig loonbedrijf voor de tuinbouw en de grond-, weg- en waterbouw

www.vanettenbv.nl

logo-van-iperen

IPEREN
Al generaties lang zorgt Van Iperen als Nederlands familiebedrijf met haar klanten voor de groei van gezonde én renderende gewassen. Op een manier die goed is voor mens, dier en plant. De liefde voor wat groeit en bloeit zit diep in onze vezels. We handelen en ondernemen met respect voor de natuur en zetten ons in voor een toekomstbestendige sector

www.iperen.com

Logo-Javo

JAVO
Javo biedt automatiseringen op maat voor de tuinbouw- en boomkwekerijsector. Het productprogramma voor pot- en trayhandling is al generaties lang de standaard en wordt continu aan de klantbehoeften aangepast.

www.javo.eu

Jiffy_Logo

JIFFY
Jiffy is gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en wereldwijde verkoop van o.a. de Jiffy 7-tabletten, Preforma-plantpluggen, Jiffy-potten en substraten voor de professionele tuinbouw.

www.jiffygroup.com

VANDER VOORT KIEKENS
Van der Voort Kiekens is toonaangevend in stofafzuiging. Voor tal van opdrachtgevers bedenken en realiseren wij totaaloplossingen voor stofafzuiging, filtratie, ventilatie en ontstoffingssystemen. Wij produceren alles in Almelo.

www.kiekens.com

Kordes_Roses

KODES ROSES
Kordes Roses is breeder of “The most beautiful roses in the world”; creator of a wide range of cut roses, garden roses and KORDANA® pot roses.

www.rosen.de

KUB-LOGO-Full-Service-Grow-Concepts

KUBO
KUBO is een kassenbouwer van duurzame turn key projecten die zij wereldwijd realiseert voor de voedsel- en sierteelt.

www.kubogroup.nl

VanNifterik

VAN NIFTERIK
Van Nifterik Holland B.V. is marktleider op het gebied van plantondersteuning. Innovatie, Quality support en een eigen fabriek en kantoor in China maakt ons de specialist.

www.vannifterik.com

Logo-PB-techniek

PB TEC
Innovatieve partner op het gebied van tuinbouwoplossingen

www.pb-tec.com/nl

Roses-Forever-logo

ROSES FOREVER
High quality pot roses.
Easy grow.
Series for all pot-sizes.
World wide.
License to grow and know how.

www.roses-forever.com

logo-vantuijl

VAN TUIJL
Van Tuijl is een toonaangevend handelsbedrijf in potten, trays en sticks. Van Tuijl ontwikkelt en produceert voor iedere kweker de gewenste pot. De kracht van Van Tuijl zit in de goede relatie die er opgebouwd wordt met de klant door de vele contacten met de verkopers. Door deze goede contacten komen er steeds meer specifiekere details en wensen boven. Deze proberen we zoveel mogelijk in overleg met de klant te vertalen in een bestaand, of door ons gemaakt product.

www.vth.nl

Logo-met-onderschrift

UITZENDBUREAU WATCH OUT!
Pligt Professionals is al jarenlang een gewaardeerde klant van uitzendbureau Watch Out. Onze samenwerking is gebaseerd op eerlijk communiceren en vertrouwen hebben in elkaar.

www.uitzendbureauwatchout.nl

YEALD_LOGO

YEALD
Yeald treed op als sparring partner voor hortibusiness-ondernemers en is in staat om snel te switchen tussen strategische keuzes, leiderschapsontwikkeling, fusies, overnames, financiën en vastgoed oplossingen.

www.yeald.nl

link-pink-125