ActualiteitenPersberichtGert en Arjan van der Pligt

‘Vestiging Heenweg’ ook bijna gereed


‘Elk seizoen een nieuwe bloeiende verrassing…’ De ambitie van Pligt Professionals liegt er niet om. De kweker met vestigingen in Heinenoord en ’s-Gravenzande probeert altijd in te spelen op de vraag uit de markt. Door innovatie en ontwikkeling groeit het bedrijf mee met haar klanten. Het meest recente voorbeeld van die ontwikkeling: de opening van een nieuwe vestiging in ’s-Gravenzande (Heenweg) én de bouw van een nieuw kantoorpand.

Met één druk op de knop slaat ‘ome Jos’ officieel de eerste paal van het nieuwe kantoorpand de grond in. Dat Jos van der Pligt (1951) de eer had de feestelijke handeling te verrichten, is tekenend voor de band binnen het familiebedrijf. Samen met zijn broer stond hij aan de wieg van Pligt Professionals en met de eerste paal legt hij nu ook de symbolische basis voor de toekomst. Een toekomst waar het bedrijf al een voorschot op nam met de bouw van een nieuwe hightech en state-of-the-art kwekerij. Een derde locatie van drie hectare groot die pal naast de andere vestiging aan de Maasdijk in ’s-Gravenzande staat.

Nieuw en vertrouwd
‘Vestiging Heenweg’ zoals de locatie binnen Pligt Professionals heet, is bijna gereed. Hypermoderne systemen, robots, loopbanden, software en ander materieel staan klaar voor de kweek van onder andere potrozen en gentiana. Nieuw in het assortiment zijn de Kordana-variëteiten. Een bewuste keus, legt Gert van der Pligt uit: ‘Onze focus ligt op de markt. Op de vraag van mensen die onze planten in huis zetten. Kordana is een potroos van hoge kwaliteit en is lang houdbaar. Positief voor de consument dus!’ Naast de aanstaande opening van de nieuwe vestiging én de bouw van het nieuwe kantoor, draait de productie op de andere vestigingen gewoon op het vertrouwde niveau. ‘Sinds twee weken leveren we rozen en deze week komen daar de Poinsettia’s bij.’

Klaar voor de toekomst
Pligt Professionals zet met de derde vestiging en het nieuwe kantoor een volgende stap in ontwikkeling en professionaliteit. Hoewel de vertrouwde waarden en overtuigingen het familiebedrijf nog steeds typeren, past bij deze stap wel een andere uitstraling. Deze week gaat daarom ook een nieuwe website live met een ander logo en frisse huisstijl. Pligt Professionals is klaar voor de toekomst!

[vc_gallery type=”image_grid” images=”492,466,467,469,468,491″ img_size=”200×200″]