link-green-125

Onze professionals leveren dagelijks veertig tot vijftig duizend planten af, die via verschillende distributiekanalen de weg naar de klant vinden: elk seizoen een nieuwe bloeiende verrassing.

link-pink-125

Billiant Line

KALANCHOE

Bijzondere blaadjes, bloemen in funky kleuren en sprookjesachtige vormen, kalanchoë biedt je de tropen op hun mooist. Het is een veelzijdige, exotische familie met een uitgelaten karakter. De rijk bloeiende kalanchoës hebben funky enkele bloemen of romantische dubbele, in sprankelende kleuren.

 • null
  Potmaat: 12 + 14 cm
 • Leverperiode: week 1 – 52
 • Grote, dubbel gevulde bloemen
  Extreem lang houdbaar
  Compacte vorm
  Zware kwaliteit
  Voor binnen én buitengebruik geschikt (in pot)
link-white-63
DA-logo-gold

DOLC’AMORE

To love and be loved in return

Dolc’Amore® is, als Pligt Professional brand een topkwaliteit plantenlabel dat is geïnspireerd door de behoeften en het gedrag van de plant-liefhebbende consument. Het label vervult met haar producten de rol van sfeerbrenger en omgeving verbeteraar binnen Europese interieurs.

Meer rendement met topkwaliteit A++ assortiment
Het assortiment van de Dolc’Amore® collectie bevat de parels van Pligt Professionals. Onder het label vallen alleen de kamerplanten die voldoen aan de hoogste selectiecriteria.

Retailervaring sinds 2014
Onze retailervaring voedt de samenstelling van de collectie, de uitstraling van het product en de benadering van het schap; vanuit de shopper. Door de variatie binnen de producten en het maken van verschillende combinaties, kunnen we inspelen op een hogere conversie en interessante prijssegmentering binnen de categorie.

Neem contact op met Gerard Hoogenraad voor meer informatie.

link-white-63
link-orange-125

Premium Line

BEGONIA
volcano-begonia

Begonia is terug van weg geweest! De kleurrijke Premium Line kenmerkt zich door een zee van prachtige, grote bloemen en behoort tot de topkwaliteit in begonia’s. De hoogwaardige Begonia rassen worden geselecteerd op bloemkleur, bloemgrootte en houdbaarheid. De selectie staat garant voor een constante topkwaliteit in een luxe uitvoering. De moderne uitstraling en het brede scala aan nieuwe kleuren en vormen zorgen dat de Premium Line Begonia uw huis of terras in bloemenpracht hult.

 • null
  Potmaat: 14 cm
 • Leverperiode: week 1 – 52
 • Extra zware kwaliteit
  Grootbloemig
  Luxe kleurenselectie
  Onderhoudsvriendelijk
  Optimale plantvorm
link-green-125

Sapphire

EXACUM

Exacum Sapphire heeft zeer grote bloemen met een mooie, intens blauwe kleur. Vandaar dat ze vernoemd is naar één van de meest waardevolle, blauwe edelstenen.  De Sapphire is een kamerplant, die ook zeer geschikt is voor gebruik in potten buiten.

 • null
  Potmaat: 10,5 + 12 cm
 • Leverperiode: week 1 – 52
  • Grote bloemen
  • Intens blauwe kleur
  • Compacte vorm
  • Voor binnen én buitengebruik geschikt (in pot)

sapphire-exacuum
link-pink-125

Amorosa Line

POTROOS
amorosa-potroos

Amorosa Line staat symbool voor liefde, geluk, vreugde en verbondenheid. Deze plant van de liefde laat u lang genieten van de romantische uitstraling en vult elke woonomgeving met een heerlijke warmte. Amorosa is geselecteerd op extreem grootbloemige rassen met een luxe uitstraling en extra emotie. Een groot deel van de Amorosa Line bestaat uit ‘Infinity’ (langer houdbaar) cultivars van Deense herkomst. Kenmerkend zijn de dikke knoppen, stevige stelen, majestueuze bloemen en de bijzonder lange doorbloeitijd. Amorosa Line is winterhard en dus zeer geschikt als tuinroos.

 • null
  Potmaat: 10,5 + 12 + 14 cm
 • Leverperiode: week 4 – 40
link-orange-125

Aurora Line

CAMPANULA

Deze frisse plant is vernoemd naar het natuurverschijnsel ‘poollicht’ vanwege de heldere bloemkleuren. Aurora Line vindt haar oorsprong in bergachtige gebieden en is daardoor een sterke plant die lang en rijk bloeit. De prachtige, bloemenzee trekt aandacht, is vrolijk én veelzijdig. Zowel in een moderne als klassieke omgeving laat de Aurora uw huiskamer, tuin, terras of balkon stralen als nooit tevoren!

 • null
  Potmaat: 12 cm
 • Leverperiode: week 1 – 40
 • Diepblauwe bloemkleur
  ‘Bloemenzee’ van grote bloemen
  Extra zware kwaliteit campanula
  Moderne uitstraling
  Geschikt voor binnen én buiten
aurora-campanula
link-green-125

Poinsettia Line

KERSTSTER
poinsettia-kerstster

De Poinsettia, beter bekend als de kerstster, is een jaarlijks terugkerende gast in de feestelijke wintermaanden. De Poinsettia Line wordt gekenmerkt door warme, helder gekleurde schutbladeren, grote bloemschermen en een goede
houdbaarheid. De eenvoudig te verzorgen Poinsettia past zich moeiteloos aan en past prima bij elke sfeer. Speciaal voor de kerstperiode is gezocht naar een prachtige mix van kerstkleuren. Breng de warme, ultieme wintersfeer in huis met de klassieke kerstster!

 • null
  Potmaat: 12 + 14 cm
 • Leverperiode: week 45 – 52
 • Grote schermen
  Beschikbaar in warme kleuren
  Luxe assortiment
  Chique thema en verpakking
  Uitstekende kwaliteit
link-pink-125

Princettia Line

PRINCETTIA

De Princettia heeft een compacte en aantrekkelijke plantvorm en is beschikbaar in bijzonder modieuze roze tinten, met als nieuwe ‘specialty’ een cultivar met een parelwitte kleur: ‘Pearl’. Princettia Line is een selectie van Princes-achtige rassen van een in Japan ontwikkelde nieuwe plantenserie. De opvallende schutbladen zitten in een ‘koninklijk’ rozet rond de kleine groene bloemknopjes. De frisse kleuren in diverse roze tinten maken de plant vanaf de herfst een trendy aanvulling op ieder interieur. Klassiek, modern, retro, glamour of trendy: Princettia past zich moeiteloos aan!

 • null
  Potmaat: 12 cm
 • Leverperiode: week 28 – 51
 • Veel schermen in trendy tinten roze
  Exclusieve, vrolijke Princettia verpakking
  Max-White Exclusief in helder wit
  Compacte plant, extra lang houdbaar
  Geschikt voor binnen en buiten
princettia
link-orange-125

Rocky Line

GENTIANA
gentiana

Klassiek, modern of trendy: de Gentiana past in iedere sfeer. De fraaie gekleurde bloemen hebben een witte speelse tint en staan op een compacte ministruik. Het van oorsprong stevige rotsplantje laat de bloem ’s nachts sluiten en opent deze weer bij ochtendlicht. De diepblauwe kleur vraagt op een
intieme manier om extra aandacht en straalt een overtuigende schoonheid uit. In de zomer leent Gentiana zich goed als versiering op in de tuin of op het balkon zodat de mooie, heldere bloemklok straalt in het zonnetje.

 • null
  Potmaat: 12 cm
 • Leverperiode: week 19 – 37
link-orange-125

Heeft u vragen over één of meerdere planten uit ons assortiment? Ons verkoopteam beantwoordt ze graag. Het gehele assortiment is direct online beschikbaar via FloraXchange, klik op de onderstaande knop voor het overzicht.