Vacatures

PARTTIME
’S-GRAVENZANDE (WESTLAND) & HEINENOORD

Vind jij het leuk om op zaterdagen én in je vakanties lekker met planten bezig te zijn en bovendien leuk bij te verdienen? Houd je van fysiek werk en zoek je naar een gezellig, jong en bruisend familiebedrijf om je carrière te starten? ‘Join the club’!

Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van alle voorkomende werkzaamheden rondom het productieproces binnen de vestiging. De werkzaamheden bestaan onder andere uit inpakken, plantverzorging, stekken knippen en steken, orderpicken, oppotten en sorteren. Je hebt in deze functie veel afwisseling in verschillende teelten en potmaten en werkt in een dynamisch bedrijf met een enthousiast team!

WAT VERWACHTEN WIJ VAN JOU?

 • Je bent 14 jaar of ouder en weet van aanpakken
 • Je bent beschikbaar op zaterdagen en in vakanties
 • Je houdt van samen werken in teamverband
 • Je werk is je hobby. Met collega’s zorg je ervoor dat we afgerond en opgeruimd het weekend in gaan
 • Je bent flexibel. Bij vrije dagen van school of avondjes vrij vind je het ook leuk om het vaste team te ondersteunen

DIT BIEDEN WIJ:

 • Een leuke job bij een van de meest aantrekkelijke familiebedrijven voor Young Professionals
 • Je komt terecht in een betrokken omgeving van werknemers en werkgever
 • Een bedrijfscultuur waarin normen en waarden centraal staan
 • Een stimulerende werkomgeving die ruimte biedt voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden
 • Er is altijd wel iets te doen, je kunt altijd werken!
 • Een prima salaris

OVER ONS

Pligt Professionals kenmerkt zich als een dynamisch familiebedrijf met een historie die teruggaat tot begin 1900. Op onze ‘State of the Art‘ teeltlocaties in ‘s-Gravenzande en Heinenoord werkt een team van ruim 100 professionals. ‘Professionals’ is niet zomaar een kreet in onze bedrijfsnaam, het zit in ons DNA.

Kenmerkend voor ons DNA zijn onze cultuurwaarden: als familiebedrijf zijn we respectvol en betekenisvol. Dat betekent dat de menselijke maat bepalend is voor ons gedrag en onze waardering naar collega’s; we hebben oog voor elkaar. Christelijke normen en waarden zijn voor ons leidend.

Als ondernemende teams hebben we passie voor ons werk en staat resultaat op 1. We zijn professionals en hebben ambitie, maken mensen blij en werken aan duurzame partnerships. De focus op output maakt ons een winning team.

Uiteindelijk werken we gezamenlijk aan een tevreden klant waar we bekend staan als betrouwbaar en flexibel. Daarvoor nemen we initiatief, zijn we verrassend en zetten we onze schouders er onder. Onze langetermijnvisie beoogt het leveren van topkwaliteit als resultaat waardoor we duurzame groei realiseren.

Ons assortiment bestaat uit een 12-tal verschillende potplanten die via verschillende afzetkanalen hun weg naar de consument vinden. We kweken onder andere Begonia, Potroos, Campanula, Princettia, Poinsettia, Maculata, Exacum en Gentiana. Door het aanbieden van een wisselend aanbod per seizoen leveren we elk seizoen een nieuwe bloeiende verrassing, die stuk voor stuk met liefde en passie worden gekweekt. ‘Mensen blij maken met een plant’, dat is onze missie!

link-pink-125
link-white-63

SOLLICITEER NU

Spreekt deze vacature jou aan en wil je graag professional worden in ons team?

"*" indicates required fields

Volledige naam*
E-mail adres*
Max. file size: 114 MB.
link-white-63